Locuri de munca vase croaziera

JOB4LIFE va ofera, pe tot parcursul anului, oportunitatea de a lucra la bordul vaselor de croaziera de 4 si 5 stele din Europa.

Recrutam pentru urmatoarele pozitii:

HOTEL MANAGER - RESPONSABIL RECEPTIE - RECEPTIONER - PAZNIC DE NOAPTE - CONTABIL - SEF DE SALA - OSPATAR SEF - OSPATAR - BARMAN - OSPATAR DE BAR - EXECUTIVE CHEF - SOUS CHEF - CHEF DE PARTIE - DEMICHEF - AJUTOR BUCATAR - COFETAR/PATISER - SPALATORI VASE - RESPONSABIL DEPARTAMENT CURATENIE - CAMERISTA - RESPONSABIL CURATATORIE - COAFEZA - MASEUR

Pe langa experienta profesionala, dar si personala data de numeroasele ocazii de a vizita orase importante din Europa si a vedea peisaje deosebite, un loc de munca pe vase de croaziera va ofera posibilitatea unor castiguri salariale superioare, in conditiile in care fiecare membru al echipajului beneficiaza de transport platit, cazare si masa gratuita.

Salariile nete lunare oferite de partenerii nostri incep de la 1.200 eur si pot ajunge pana la 3.500 eur, in functie de pozitia ocupata.

Candidatii care doresc sa aplice pentru unul din locurile de munca disponibile trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

- cunoasterea limbii engleza sau germana la nivel conversational;
- experienta profesionala pe o pozitie similare de minimum un an;

Durata contractului variaza intre 2 si 10 luni iar dupa fiecare 3 luni de munca se ofera concediu de odihna platit, pentru o perioada de 2-3 saptamani. Programul de munca este de 10-12 ore / zi, avand pauza dupa fiecare masa servita turistilor.

NU SE PERCEP TAXE SAU COMISIOANE DE LA CANDIDATI!!!