ANGAJARI DIRECTE PENTRU ANGLIA

In perioada 19-20 mai JOB4LIFE s-a bucurat de prezenta partenerilor din Marea Britanie alaturi de care a organizat  o sesiune de Interviuri Directe.

Angajatorul din Marea Britanie, lider pe piata serviciilor de curatenie pentru camine studentesti in Londra, a recrutat personal pentru curatenie exclusiv prin intermediul Job4life. Prin urmare, am organizat Joi, 19 mai, o prima zi de interviuri in Bucuresti unde ne-am bucurat de prezenta a peste 35 de candidati care au aplicat pentru un loc de munca pe perioada verii. In ziua urmatoare, interviurile s-au tinut in Constanta unde s-au prezentat peste 25 de candidati.

Acestora li s-a oferit oportunitatea de a lucra in Londra ca si agenti de curatenie, coordonatori echipe sau manager, iar reprezentatii firmei au acceptat 40 de candidati dintre cei cu care au discutat in cele doua zile.

Persoanele interesate au oportunitatea de a lucra si locui in Londra pentru o perioada de 3 luni ( 18 iunie - 18 septembrie ) si pot castiga pana la 5000 lire. Cazarea se asigura contra-cost de catre angajator, se organizeaza o petrecere de bun venit in prima zi si se ofera training platit in primele zile de munca. Toate contractele de munca se declara in Marea Britanie si se vor primi inainte de plecarea din tara. Asa cum am obisnuit pana acum, JOB4LIFE NU PERCEPE NICI O TAXA SAU COMISION de la candidatii mediati.

In data de 6 si 7 iunie, partenerii nostri vor reveni in Constanta pentru o noua serie de interviuri directe deoarece mai sunt disponibile locuri pentru agenti de curatenie. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta pe email sau telefonic si va oferim cu placere toate informatiile de care aveti nevoie.rsz_5

3