INTERVIURI DIRECTE pentru ASISTENTI MEDICALI

JOB4LIFE impreuna cu reprezentantii unui lant de camine pentru varstnici din Anglia  organizeaza la finele lunii MAI o SESIUNE DE INTERVIURI DIRECTE. Angajatorul britanic detine aproximativ 350 de azile de batrani in Anglia, fiecare fiind specializat in oferirea unor servicii de inalta calitate rezidentilor sai.

Ce ofera angajatorul?
Contract de munca pentru un an, cu posibilitate de prelungire stabilita de comun acord. Primele 3 luni de proba si training oferit fiecarui candidat in primele 2-4 saptamani de munca ( in functie de caz).
De asemenea, se asigura un numar de 33-34 ore de munca pe saptamana, cu posibilitatea efectuarii de schimburi ( tura scurta/lunga, schimb de zi sau de noapte ).

Care este venitul?
Salariile oferite sunt in functie de pozitia ocupata, dupa cum urmeaza:
Senior Carer ( Infirmier ) va primi o rata orara de 8.5 GBP
Asistentul Medical va primi o rata orara cuprinsa intre 13 si 15 GBP.

Ce beneficii sunt oferite?
Pentru fiecare candidat, angajatorul asigura transportul gratuit pana in Marea Britanie, precum si transferul gratuit de la aeroport pana la cazarea temporara din primele doua saptamani.
In aceste doua saptamani, cazarea va fi platita de angajator, dupa care chiria permanenta va fi platita tot de catre angajator (in cuantum de pana la 400 GBP /luna ) precum si depozitul solicitat.

Care sunt cerintele?
Oferta de munca se adreseaza candidatilor care au demarat deja procedurile de inregistrare la NMC si au obtinut PRN-ul sau deja au primit PIN-ul.
Candidatii trebuie sa cunoasca limba engleza la un nivel mediu (B1) iar experienta profesionala anteriora nu este obligatorie.

In cadrul acestui eveniment veti avea oportunitatea de a discuta direct cu reprezentantii acestui lant de azile pentru varstnici, puteti solicita mai multe detalii, adresa intrebari si primi chiar contracte de munca.

Cei interesati ne pot contacta la numerele de telefon 0740 644 175 / 0720 171 151 / 0729 313 993 sau pe email la office@job4life.ro. Consultantii nostri va stau la dispozitie pentru intrebari sau programari la interviu.
AGENTIA NOASTRA NU PERCEPE NICI UN COMISION/TAXA DE LA CANDIDATI !!!