Job4life informeaza tinerii

Job4life a avut placerea de a raspunde afirmativ invitatiei Asociatiei Elevilor din Constanta la evenimentul din 09.05.2015, avand ca tema 'Incadrarea tinerilor in societate și posibilitatile de angajare'

Pe parcursul evenimentului, am a avut ca scop informarea si educarea tinerilor participanti in vederea cautarii unui loc de munca in strainatate. Marea Britanie, Norvegia, Germania au fost cateva din tarile pentru care s-au prezentat oportunitati de angajare precum si cerintele pe care le impun angajatorii pentru ca un candidat sa fie considerat eligibil.

Tot in ajutorul tinerilor am oferit informatii si sfaturi despre cum se completeaza un CV astfel incat sa isi puna in valoare calitatile profesionale si sa ofere angajatorului informatii corecte.

Elevii au avut ocazia sa afle mai multe detalii despre activitatea unei agentii de recrutare si plasare a fortei de munca, ce inseamna recrutarea, care sunt atributiile unui recrutor, cum se analizeaza CV-urile si care este parcursul unui candidat din momentul in care i s-a vizualizat CV-ul si pana cand ajunge sa fie angajat.

Participantii au fost interesati de subiectele aduse in discutie, astfel ca prezentarea s-a incheiat cu o serie de intrebari si raspunsuri.

 DSC_0559 DSC_0568