OPORTUNITATI DE ANGAJARE IN OLANDA

JOB4LIFE isi extinde gama ofertelor de munca anuntand cu mandrie un nou parteneriat.

Incepand cu luna noiembrie vom putea recruta pentru OLANDA profile precum:

  • FIERARI BETONISTI
  • ZIDARI
  • TUBULATORI CU CUNOSTINTE DE SUDURA TIG
  • VOPSITORI AUTO
  • TEHNICIENI/MECANICI AUTO
  • MONTATORI TAVAN SI PERETI METALICI
  • OPERATORI/PROGRAMATORI CNC - STRUNG - HEIDENHAIN
  • OPERATORI/PROGRAMATORI CNC - FREZA - SIEMENS

 

Fiind o agentie de munca temporara, cu peste 12 ani de experienta in plasarea fortei de munca pe teritoriul Olandei dar si al Germaniei, partenerul nostru ofera muncitorilor calificati o gama variata de joburi.

 

Cerintele generale pe care un candidat trebuie sa le indeplineasca pentru a fi considerat eligibil fac referire la experienta profesionala de minimum 4 - 5 ani in domeniu dar si la cunostintele de limba engleza la nivel mediu care faciliteaza comunicarea intre candidat si viitorul angajator, colegii de munca.

 

Pentru muncitorii care activeaza in domeniul constructiilor civile in Olanda este nevoie de obtinerea unui certificat VCA care atesta ca muncitorul cunoaste si isi asuma normele de sanatate si securitate la locul de munca. Partenerul nostru asigura asistenta pentru inscriere si programarea sustinerii examenului. De asemenea, candidatilor care trec de faza interviului si sunt acceptati, li se vor oferi cursuri din care se pot pregati pentru sustinerea probei. Costurile examinarii si obtinerii acestei certificari sunt suportate, in prima instanta, de catre candidat, urmand ca dupa o perioada de minimum 6 luni de la angajare, daca angajatul nu isi intrerupe contractul de munca, partenerul nostru va returna costurile respective.

 

Veti putea gasi in lista noastra de job-uri anunturile integrale impreuna cu beneficii, cerinte si responsabilitati astfel incat toti cei interesati fie ne pot contacta telefonic la: 0720 878 151 / 0740 644 175 sau ne pot trimite direct CV-urile la adresa de e-mail: office@job4life.ro