Proces recrutare: Locuri de munca pe vase de croaziera si in strainatate

Stim foarte bine ca decizia de a lucra in strainatate si de  a-ti pune intreaga incredere intr-o agentie de recrutare este una destul de grea de luat si care depinde de multi factori.
Motiv pentru care, recrutorii Job4Life incearca sa faca acest proces unul cat mai simplu si transparent pentru tine.

Stim la fel de bine ca un nou loc de munca in strainatate sau pe vase de croaziera implica atat responsabilitate cat si risc avand in vedere ca te vei afla intr-o noua tara. Tocmai de aceea suntem de parere ca informatia inseamna siguranta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fie ca alegi sa ne vizitezi la birou, sa participi la Evenimentele noastre de recrutare din tara sau doar daca ne telefonezi, noi suntem pregatiti cu toate informatiile legate de ofertele de munca pe care le avem.

In primul rand avem nevoie de CV-ul tau! Nu te ingrijora daca nu ai unul deja facut, putem stabili impreuna o data si implicit ora la care sa te sunam si sa il facem impreuna.

Odata ce avem toate informatiile despre experienta profesionala, responsabilitatile pe care le-ai avut si cel mai important, odata ce stim ce iti doresti sa faci pe viitor, noi iti propunem ofertele pe care le avem si care se potrivesc dorintelor tale.

Ulterior vom sustine un mini interviu pentru a-ti testa fie nivelul la limba straina ceruta sau alte cateva intrebari din care ne putem da seama daca ti se potriveste oferta aleasa.

Odata incheiat interviul, iti vom trimite CV-ul catre angajator. Moment in care vei fi contactat de catre acesta si veti discuta despre experienta anterioara si asteptarile pe care le ai pe viitor.

Daca totul este in regula, noi vom primi confirmarea finala din partea companiilor si te vom instiinta imediat. Iar de aici, nu-ti ramane decat sa iti faci bagajul.

Recrutorii nostri iti vor oferi consiliere pe tot parcursul contractului, vei semna documentele inainte de plecare iar tot acest proces este un serviciu gratuit!

Agentia noastra NU percepe taxe/comisioane! Noi intelegem nevoia ta de a pleca in strainatate si apreciem micile sacrificii pe care le faci, iar perceperea unui comision vine in contradictie cu principiile noastre!

Asadar, nu trebuie sa iti faci griji! Asteptam telefonul tau pentru a discuta despre procesul de recrutare!

Poti oricand sa ne suni pentru detalii suplimentare. Iti stam cu drag la dispozitie.

Locuri de munca in strainatate: aici

PS: Daca in momentul in care ne contactezi, nu avem o oferta potrivita cerintelor tale, cu acordul tau, vom pastra datele tale si imediat ce se va ivi o noua oferta, te vom contacta si intreba daca mai esti interesat sau disponibil.

Ne poti gasi:

Adresa: Ion Lahovari, nr 137
Telefon: 0720 878 151 - 0775 327 496

E-mail: office@job4life.ro - job4lifesibiu@gmail.com

Site: www.job4life.ro

Facebook:

https://www.facebook.com/locuridemuncajob4life/

https://www.facebook.com/job4lifesibiu/

https://www.facebook.com/joburiinconstructii/